Trajnimi dhe edukimi

Shërbime trainimi dhe edukimi për operatorët e ardhshëm, të rinj dhe aktualë të linjave të prodhimit, birrës dhe mushtit.

Planifikimi dhe shërbimet e projektit

Planifikimi dhe puna e projektit për klientët që planifikojnë të blejnë dhe operojnë birrarinë e tyre ose prodhimin e pijeve alkoolike të mushtit.

Shërbimet për prodhuesit e birrës dhe mushtit

Shërbime për sigurimin e kërkesave të ligjit dhe funksionimin praktik të linjave të prodhimit të birrës ose mushtit - lëndë e parë, certifikata, legjislative.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë