Ngrohje kompakte të rrjedhës me lëng

Ngrohësit e rrjedhës përmes shkëmbyesit të nxehtësisë në tub, të destinuara për të drejtuar ngrohjen e lëngut të frutave para fermentimit të mushtit. Kërkohet një pompë e jashtme.

Ngrohësit e komponentëve të jashtëm kompakt

Njësi kompakte të destinuara për ngrohjen e rezervuarëve - një ngrohje indirekte e lëngut të frutave duke përdorur xhaketën e dyfishtë të rezervave të fermentimit

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up