Coolers ajrit kompakt

Pajisjet për ftohjen e ajrit të hapësirës në dhomë me rezervuarë të pjekurisë jo të izoluar, rezervuarë të mushtit të mushtit ose kegë të mushtit.

Ftohës të lëngshëm kompakt

Njësi kompakte me ujë ose glikol ftohës me kondensator të integruar për ftohje të shumë pajisjeve në linjat e prodhimit të mushtit.

Coolers të lëngshme të ndara

Ndarjen e njësive të ftohjes së ujit ose të glikolit me kondensator të veçantë për ftohjen e shumë pajisjeve në linjat e prodhimit të mushtit.

Ftohës kompakt me rrjedhje përmes mushtit

Coolers kompakt për ftohjen e mushtit para se të shërbejnë në gota.

Ftohës të rrjedhshëm kompakt të ujit

Coolers kompakt për rrjedhje direkte përmes ftohjes së ujit para se të përdoret për procesin e ftohjes.

Rezervuaret e magazinimit të mediave ftohëse

Tanke industriale për përgatitjen dhe ruajtjen e ujit ftohës / glycol me spirale ftohëse të integruar ose exchanger të jashtëm të nxehtësisë dhe pompave.

Këmbyesit e ngrohjes

Këmbyesit e nxehtësisë së pllakës për ftohjen e mediave në qarkun sekondar.

Masat e ftohjes dhe sistemet e kontrollit

Masat e temperaturës dhe sistemet e kontrollit për sistemet e ftohjes me tanke.

Pajisje shtesë për sistemin e ftohjes

Aksesorët dhe komponentët për sistemet e ftohjes dhe pajisjet ftohëse.

Kutitë e ftohjes për ftohësit e ajrit

Kutitë e ftohjes industriale për vendosjen e tankeve jo të izoluar dhe ruajtjen e kegave dhe shisheve të mushtit të plotë.

Media e lëngshme e ftohjes

Media të lëngshme për sistemet e ftohjes me njësi ftohëse të lëngëta.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up