Kompresorë dhe tharës të ajrit

Pajisjet për prodhimin e ajrit të kompresuar që përdoren për ajrosjen e frutave, operimin me valvola automatike, presionin e rezervuarëve të mushtit etj.

Fruta duhet gurë të ajrimit

Pajisjet për ajrosjen e frutave duhet para fillimit të procesit të fermentimit të mushtit.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up