Cider | Koka e shpërndarjes për fuçi

Kokat e shpërndarjes për lidhjen e kegëve të pijeve në kullën e shpërndarjes së pijeve dhe pijeve.

Cider | Çezmat e shpërndarjes

Valvula speciale për shpërndarjen e pijeve të gazuara në gota. Çezmat e shpërndarjes për të gjitha llojet e kullave të shpërndarjes.

Cider | Kullat e shpërndarjes

Kullat me cilësi të lartë për shpërndarjen e pijeve në gota në restorante dhe pube. Kullat janë të pajisura me valvula të veçanta të shpërndarjes.

Cider | Ftohësit kompaktë të shpërndarjes

Pajisje kompakte për pije ftohëse para derdhjes në gota duke përdorur valvulat shpërndarës. Ftohësat shpërndarës përdorin sythe të ftohjes së ujit.

Cider | Coolers kompakt - grupe të shërbimit të plotë

Ftohës kompaktë të pijeve dhe pajisje për ftohjen dhe shpërndarjen e pijeve të gazuara në gota. Grupet e ftohjes përfshijnë të gjitha nevojat për shërbimin e pijeve.

Cider | Aksesorë për pajisje shpërndarëse

Aksesorët dhe pjesët rezervë për pajisjet e shpërndarjes së pijeve - pllakat, trajtimet etj.

Cider | Tanke për pijet ftohëse dhe ruajtëse para shpërndarjes

Tanke çeliku inoks për ftohje dhe ruajtje të pijeve të gazuara nën presion dhe për shërbimin e pijeve direkt në restorante.

Cider | Çanta PE për pije në tanke shpërndarëse

Çanta polietileni për pije speciale çeliku inox që shërbejnë për të ruajtur pije në tanke.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up