Sistemet e ftohjes

Sistemet e ftohjes përfshijnë pajisjet për ftohjen e tankeve dhe komponentëve të tjerë për ruajtjen, fermentimin, shpërndarjen e mushtit dhe maja.

Matja dhe sistemet e kontrollit

Sistemet shërbejnë për të kontrolluar manualisht ose automatikisht temperaturat në tanke dhe kontrollin e pajisjeve të tjera.

Sistemet e pastrimit dhe sanitimit

Stacionet statike dhe mobile të CIP për pastrimin, sanitizimin, sterilizimin e tanke, tuba, hoses dhe pajisje të tjera.

Pajisjet për shpërndarjen e pijeve

Pajisjet për shpërndarjen e pijeve në gota, ruajtjen, ftohjen dhe transportimin e pijeve para se të shërbejnë në gota.

Sistemi ajror i kompresuar

Pajisje për pastrimin, tharjen, kompresimin dhe shpërndarjen e ajrit të kompresuar steril në valvola pneumatike, aktuatorë dhe flotacion i mushtit.

Sistemi i azotit

Pajisjet për prodhimin e azotit steril nga ajri i ngjeshur deri te presioni i tankeve gjatë filtrimit, dispenzimit ose transportimit të mushtit.

Sistemi i Carbondioxide

Pajisjet për dozimin, rregullimin dhe transportin e karbondioxidit në presionimin e tankeve gjatë filtrimit, dispenzimit ose transportimit të mushtit.

Pompat

Pompe për musht të transportit, ujë, zgjidhje sanitizing, pure, për nxjerrjen e entrediences në musht dhe qëllime të tjera.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë