Miell përzierjen dhe homogjenizimin e tanke

Rezervuarë çeliku inoks të pajisur me agitator për përzierjen dhe homogjenizimin e mjaltit ose lëndëve të ngjashme në lëngje.

Impiante për përzierjen dhe homogjenizimin e frutave

Karburantet e çelikut të pajisura me agjitator për përzierjen dhe homogjenizimin e lëngjeve të frutave.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up