Pishina për larjen e frutave

Pellgjet për larje manuale të frutave para se të dërrmohet dhe shtypet.

Makina për shpëlarjen e frutave

Makina për shpëlarjen automatike dhe pastrimin e frutave para se të shtypet dhe shtypet.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up