Pajisje për shpëlarje të frutave

Pajisje për shpëlarjen e frutave para se të shkatërrohet dhe të ngutshme për t'u prodhuar pije frutash.

Pajisjet për dërrmues të frutave

Pajisje për dërrmimin e frutave para se të ngutshme në procesin e prodhimit të pijeve.

Pajisjet e ngutshme të frutave

Pajisje për ngutjen e frutave në prodhimin e pureve të frutave para transportit të tij në rezervuarë fermentimi.

Pajisjet e manipulimit të frutave

Pajisjet për manipulim me fruta para dhe brenda përpunimit të frutave.

Pompa për pure frutash

Pompa të posaçme për transportin e pjekjes së frutave të shtypur në rezervuarët e fermentimit.

Tanke për përzierje-homogjenizim

Tanke me miksera për përzierjen dhe homogjenizimin e mjaltit ose frutave ose mishit.

Peshore për lëndën e parë

Vlerat për peshimin e lëndës së parë - fruta dhe karakteristika të tjera për prodhimin e mushtit alkoolik.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë