CIDERLINE PROFI 1000

Linjat profesionale të prodhimit për pije alkoolike të karbonizuara që janë të pajisura me fermentues litra 1000. Produkti përfundimtar është musht alkoolik.

CIDERLINE PROFI 2000

Linjat profesionale të prodhimit për pije alkoolike të karbonizuara që janë të pajisura me fermentues litra 2000. Produkti përfundimtar është musht alkoolik.

CIDERLINE PROFI 3000

Linjat profesionale të prodhimit për pije alkoolike të karbonizuara që janë të pajisura me fermentues litra 3000. Produkti përfundimtar është musht alkoolik.

CIDERLINE PROFI 4000

Linjat profesionale të prodhimit për pije alkoolike të karbonizuara që janë të pajisura me fermentues litra 4000. Produkti përfundimtar është musht alkoolik.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up