Mish i mbushur manualisht në shishe PET dhe Petainers

Pajisje për mishin manual mbushës në shishe PET dhe petainers. Manual PET dhe valvulat e mbushjes së petenit.

Makinat për mishin e mbushjes në petainers

Makinat për mishin e mbushjes manuale, gjysmë-automatike dhe plotësisht automatike të isobaricave në petainers.

PETainers

Pjesëtarët e vegjël janë fuçi plastikë të veçantë të pakthyeshëm për ruajtjen e mushtit nën presion, të dizajnuara për shpërndarjen e pijeve në restorante.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up