Musht - Mbushja në keg

Pajisjet për mbushjen e pijeve alkoolike të gazuara në fuçi prej çeliku inox - kegs. Shpëlarja, pastrimi, sanitizimi dhe mbushja e kegave.

Musht - Mbushja në petainers

Pajisjet për mbushjen e pijeve alkoolike të gazuara në kalljet plastike - petainers.

Musht - Mbushja në kanaçe

Pajisjet për mbushjen e pijeve alkoolike të gazuara në kanaçe alumini dhe për mbulimin e kanaçeve.

Musht - Mbushja në shishe qelqi

Pajisjet për mbushjen e pijeve alkoolike të gazuara në shishe qelqi. Shpëlarja, pastrimi, mbushja, mbyllja dhe etiketimi i shisheve të qelqit.

Musht - Mbushja në shishe PET

Pajisjet për mbushjen e pijeve alkoolike të gazuara në shishe PET. Mbulimi dhe etiketimi i shisheve PET.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë