Enët për ruajtjen e majave

Anijet e qelqit dhe çelikut për ruajtjen pasive, grumbullimin dhe maja e dozimit. Projektuar për vendosjen e enëve në frigorifer.

Tanke për ruajtjen e majave

Karburantet e izoluar me çelik, me xhaketën e ftohjes, për ruajtjen, grumbullimin dhe maja të dozimit. Designed për vendosjen e tanke kudo në fabrikën e prodhimit të pijeve alkoolike.

Nxitësit e përhapjes së majave

Karburantet e izoluar me çelik të pajisur me sistemin elektronik për ruajtjen, kultivimin dhe përhapjen e ushqimit të majave. Designed për vendosjen e tanke kudo në fabrikën e prodhimit të pijeve alkoolike.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up