Tanke fermentimi sekondare, horizontale, izoluar

Kontejnerët çelik cilindrik të cilët janë të dizajnuara për fazën dytësore të fermentimit - maturimi i pijeve alkoolike të frutave. Orientimi horizontale, izolimi me shkumë PUR, fermentorët janë ftohur nga lëngu. Ata mund të vendosen në hapësirë ​​jo të ftohur.

Tanke fermentimi sekondare, horizontale, jo të izoluara

Kontejnerët çelik cilindrik të cilët janë të dizajnuara për fazën dytësore të fermentimit - maturimi i pijeve alkoolike të frutave. Orientim horizontale, pa izolim. Fermentorët janë ftohur nga ajri. Ata duhet të vendosen vetëm në një dhomë me ajër të ftohur.

Tanke fermentimi sekondare, vertikale, izoluar

Kontejnerët çelik cilindrik të cilët janë të dizajnuara për fazën dytësore të fermentimit - maturimi i pijeve alkoolike të frutave. Orientimi vertikal, izolimi me shkumë PUR, fermentorët janë ftohur nga lëngu. Ata mund të vendosen në hapësirë ​​jo të ftohur.

Tanke fermentimi sekondare, vertikale, jo të izoluara

Kontejnerët çelik cilindrik të cilët janë të dizajnuara për fazën dytësore të fermentimit - maturimi i pijeve alkoolike të frutave. Orientim vertikal, pa izolim. Fermentorët janë ftohur nga ajri. Ata duhet të vendosen vetëm në një dhomë me ajër të ftohur.

Tanke fermentimi sekondare, cilindrike

Fermentorë të mbyllur të dizajnuar për fermentimin e mesëm të pijeve alkoolike të frutave. Fermentuesit cilindrikë pa presion janë të përshtatshme vetëm për fermentimin primar. Fermentuesit e presionit janë të përdorshme për fermentimin primar dhe sekondar.

Tanke fermentimi cilindrike-konike - bar CLASSIC 3.0

Fermentorë të mbyllur të dizajnuara për fermentimin e mesëm të pijet alkoolike të frutave me dizajn klasik. Fermentorët cilindrik-konikë pa presion janë të përshtatshëm vetëm për fermentimin primar, fermentorët presion janë të përdorshëm për fermentimin primar dhe sekondar.

Tanke fermentimi cilindrike-konike - bar MODULAR 3.0

Fermentorë të mbyllur të dizajnuar për fermentimin e mesëm të pijet alkoolike të frutave me dizajn modular. Fermentorët cilindrik-konikë pa presion janë të përshtatshëm vetëm për fermentimin primar, fermentorët presion janë të përdorshëm për fermentimin primar dhe sekondar.

Tanke fermentimi cilindrike-konike - bar SIMPLE 1.2

Tanke cilindrike thjeshtik-konike te dizenjuara per fermentimin primar dhe sedondar te pijet alkoolike te frutave me dizajne te thjeshte. Pa izolim, me xhaketën e ftohjes së ujit. Presioni maksimal 1.2 bar.

Tanke fermentimi cilindrike-konike - bar SIMPLE 2.5

Tanke cilindrike thjeshtik-konike te dizenjuara per fermentimin primar dhe sedondar te pijet alkoolike te frutave me dizajne te thjeshte. Pa izolim, me xhaketën e ftohjes së ujit. Presioni maksimal 2.5 bar.

Kajsi fermentimi çeliku inox

Aparate të vogla të presionit të çelikut të vogël për fermentimin e mesëm të mushtit nën presion deri në 9bar.

Njësitë e fermentimit Modulo

Njësitë kompakte të fermentimit përfshijnë një ose më shumë copa fermentorë cilindrikë-konikë, pije freskuese të ujit, panel kontrolli dhe pajisje të tjera që nevojiten për fermentimin dhe maturimin e pijeve alkoolike të frutave.

Kompleti i fermentimit të plotë

Komplete të pajisura plotësisht për fermentimin dhe maturimin e pijeve alkoolike të frutave nën presion që janë të pajisura me fermentorë cilindrik-konikë klasikë dhe të gjitha pajisjet për ftohjen e kontrolluar të tankeve.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up