Cider | Rezervuarët e fermentimit primar

Tanke për fermentimin primar të pijeve alkoolike të gazuara. Fermentues cilindrikë-konikë, fermentues cilindrikë, tanke fermentimi të izoluar dhe jo të izoluar.

Cider | Tanke të fermentimit sekondar

Tanke për fermentimin e mesëm të pijeve alkoolike të gazuara - procesi i maturimit nën presion. Fermentatorë cilindrikë, tanke cilindrike-konike, fermentorë të izoluar dhe jo të izoluar.

Cider | Kompleti i fermentimit të plotë

Komplete të pajisura plotësisht për fermentimin dhe pjekjen e pijeve alkoolike të gazuara nën presion që janë të pajisura me tanke cilindrike konike klasike dhe të gjitha pajisjet për ftohje të kontrolluar të tankeve.

Cider | Tanke të kondicionuar

Tanke speciale të presionit për kondicionimin e pijeve alkoolike të gazuara. Tanke të kondicionuar përdoren për karbonizimin e pijeve, flavourization shtesë, filtrimit, mbushjen e pijeve në shishe, kegs ose kanaçe.

Pajisjet e përpunimit të majave

Pajisjet për ruajtjen e sigurisë, revitalizimin, grumbullimin dhe dozimin e maja. Depozita për ruajtjen dhe rigjenerimin e majave, stacionet e përhapjes së majave. Shishe për maja të ruajtjes.

Pajisjet e tankeve dhe pajisje

Pajisjet opsionale, pajisje, mjete dhe pajisje ndihmëse për tanket e prodhimit të pijeve.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up