Pasterizues të zhytur

Shishet me pije janë të zhytur menjëherë në ujë të nxehtë. Ky pastrues ka përparësi se edhe shishet pastrohen mirë nga jashtë gjatë procesit të pasterizimit.

Pasterizues të dhomës

Shishet e mbushura dhe të mbyllura vendosen në dhomë, niveli i temperaturës dhe kohëzgjatja mund të programohen përmes një pllake dixhitale të kontrollit, si koha e ngrohjes dhe koha e ftohjes mund të rregullohen.

Pasterizues me rrjedhje

Pijet rrjedhin përmes sistemit të pasterizimit me disa shkëmbyes të nxehtësisë. Pijet pasurohen vazhdimisht në tubacione para mbushjes.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up