Cider | Filtrat e pllakave

Filtrat e pllakave për filtrimin primar të pijeve janë sistemi më i lirë për filtrimin bazë, të mesëm dhe të mirë të pijeve.

Cider | Kieselguhr filtra

Filtrat e pijeve me kieselguhr janë sistemi më i përdorur për filtrimin themelor, të mesëm dhe të mirë të pijet fruta të carbonizuara. Mjeti i filtrit është një tokë diatomaceous (kieselguhr).

Cider | Mikrofiltrat e qirinjve

Microfilters Candle është një sistem për filtrimin përfundimtar gjobë të pijeve frutore para shisheve. Mediumi i filtrit është një grup qirinjsh të mikrofiltrimit.

Materiali i filtrimit

Materiale Cosumable për pajisje filtrimi - kieselguhr, pllaka filtrimi, qirinj filtrimit.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up