BBTHI - Karakteristikat e ftohjes me ujë të ujit të izoluar horizontal të mushtit

BBTHI - Kondicioneri dhe kondicioni i mushtit cilindrik: orientimi horizontal, i izoluar, i ftohur me ujë

BBTVI - Tanke vertikale të izoluara të mishit të ftohur me ujë

BBTVI - Kondicioneri i kripur cilindrike dhe rezervuaret e magazinimit: orientimi vertikal, i izoluar, i ftohur me uje

BBTHN - Karakteristikë e ujit të izoluar horizontal të mushtit të ftohur me ajër

BBTHN - Kondicioneri i kripur cilindrik dhe rezervuaret e magazinimit: orientim horizontal, jo izolues, i ftohur me ajër

BBTVN - Tanke vertikale, jo të izoluara, të ajrit të ftohur me ajër

BBTVN - Kondicioneri dhe rezervuaret e magazinimit të mushtit cilindrik: orientimi vertikal, jo i izoluar, i ftohur me ajër

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up