Gurët e karbonizimit të mushtit

Gurë poroz me qirinj çelik dhe pajisje të tjera për karbonizim të pijeve alkoolike të dizajnuara për t'u lidhur në tanke të kondicionimit.

Njësi të karbonizimit të mushtit

Njësi kompakte të destinuara për karbonizimin e rrjedhës së mushtit para mbushjes së tij në gypa, kanaçe ose shishe.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up