Cider | Tanke të kondicionuar

Tanke speciale të presionit për kushtëzimin e mushtit. Tanke të kondicionuar përdoren për karbonizimin e mushtit, flavourization shtesë, filtrimit, mbushje pije musht në shishe, kegs, kanaçe.

Cider | Aromatizim përfundimtar

Pajisjet për nxjerrjen e substancave aktive aromatike nga ushqime të forta deri te mishi i ftohtë i përfunduar pas përfundimit të procesit të fermentimit.

Cider | karbonizim

Pajisjet për karbonizim të mushtit në taninat e kondicionimit të mushtit të presionit ose në tubacionet nën presion duke përdorur një cilindra të jashtëm të karbondioxidit të presionit.

Cider | Pajisjet e filtrimit

Pajisjet për filtrat e pllakave të mushtit, filtrat diatomace, filtrat me rrjedhje të tërthortë, mikrofiltrat. Reduktimi mekanik i maja në musht.

Cider | Pajisjet e pasterizimit

Pajisje për pasterizim të mushtit. Pasterizuesi është një pjesë integrale e procesit të prodhimit të mushtit.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up