Gurë karboni

Pajisje shtesë për rezervuaret e prodhimit të mushtit. Funksioni i tij është karbonizimi shtesë i mushtit brenda rezervuarit para mbushjes.

Ventilatorë me gaz manual

Valvolat e gazit manual dhe valvulat e rregullimit të gazit për rezervuaret e prodhimit të mushtit. Ata hapin tubat e gazit në presion të tankeve.

Pastrimi i llakeve

Pajisje shtesë për rezervuaret e prodhimit të mushtit. Funksioni i tij është pastrimi dhe sanitimi i sipërfaqes së brendshme të tankeve.

Valvulat e sigurisë së presionit

Valvulat e sigurisë nën presion dhe nën presion për tanket e prodhimit të pijeve.

Rregullimi i presionit

Mekanizmi i rregullimit të presionit përbëhet nga valvula e rregullueshme e presionit, manometri dhe blloku i fermentimit.

Pajisjet e fermentimit

Flokët e fermentimit, aparatet e fermentimit, valvulat e ndihmës për rezervuarët e fermentimit të mushtit. Ato shërbejnë për të treguar dhe rregulluar procesin e fermentimit.

Valvulat solenoide elektrike

Valvulat solenoide elektrike për rezervuaret e prodhimit të mushtit. Ata hapin tubet e mediave ftohëse për të ftohur tanket.

Valvulat motorike elektrike

Valvulat motorike elektrike për rezervuaret e prodhimit të mushtit. Ata hapin tubet e mediave ftohëse për të ftohur tanket.

Valvola manuale dhe cocks

Valvulat me sferë, valvulat me disk, fluturat fluturojnë me kontrollin manual për rezervuaret e prodhimit të mushtit.

Valvula të mostrës

Valvulat e kampioneve dhe mostrat për marrjen e mostrave të mushtit nga tanke (për provë ose analiza kimike).

John Guest System

John Guest është prodhuesi kryesor i pajisje shtytëse-fit, duke përfshirë pajisje tubash dhe valvola për sistemet e lehtë komerciale hidraulike dhe pije.

Pajisje për saldim

Fittings dhe pjesët e ngjitur shtesë në tank. Funksioni i tij është lidhja në mes të rezervuarit dhe pajisjeve ose pajisjeve tjera funksionale.

Kontrolli i temperaturës

Kontrollorët digjitalë dhe termosensorët për matjen, planifikimin dhe kontrollin e temperaturës brenda rezervuarëve.

Këmbë të rregullueshme

Këmbët e rregullueshme për rezervuaret e prodhimit të mushtit. Ata sigurojnë stabilitetin mekanik të tankeve.

Treguesit e nivelit të mbushjes

Treguesit e nivelit të mbushjes për rezervuaret e prodhimit të mushtit. Ato shërbejnë për të treguar dhe matur nivelin e mushtit brenda rezervuarëve.

Shkallët për tanke

Shkallë për operim të lehtë me pusetat dhe pajisje të tjera të sipërme të tankeve të prodhimit të mushtit.

Komponentët e tankeve modulare

Përbërësit për tanke modulare CCT cilindrike-konike. Ndryshoni një konfigurim të fermentuesit tuaj siç keni nevojë.

Rregullimet e tankeve

Përshtatje të veçanta të tankeve të prodhimit të mushtit sipas kërkesave të konsumatorëve.

Mbështetja e armëve

Valvula speciale për kullimin e pijeve të pastra mbi nivelin e majave nga rezervuaret e prodhimit të mushtit.

Shufrat dhe kapakët

Pusetat dhe kapakët prej çeliku inox për rezervuaret e prodhimit të mushtit.

Pajisjet e përzierjes

Pajisje për nxitjen e përmbajtjes së rezervuarëve të mushtit

Armatura të trajtimit të produktit

Armatura për operatorët për manipulim të lehtë me musht ose pije në hoses dhe tuba mes tankeve.

Hoses grade grade ushqimore

Llojet e ushqimit, rezistente ndaj nxehtësisë, hoses presion për lidhjen midis shtypit, rezervuarëve të fermentimit dhe pajisjeve tjera të prodhimit të mushtit.

Reduktimet e tubave

Elemente të gërshetuara për reduktim në mes të llojeve të ndryshme të diametrave të tubave.

Filtrat Y të tubave

Filtrat Y të tubave të vidë për filtrimin e pjesëve mekanike nga tubat e mesëm.

Kapakët e vulosjes së tubave

Elemente të zhveshura për nënshkrimin dhe përfundimin e tubave.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up