Cider - Linjat e prodhimit Profi

Linjat e prodhimit CIDERLINE PROFI - Konfiguracionet bazë të rekomanduara të linjave prodhuese të mushtit të alkoolit.

Mulliri - Linjat e prodhimit Modulo

Linjat e prodhimit CIDERLINE MODULO - Konfiguracionet bazë të rekomanduara të linjave të prodhimit të midhjeve alkoolike modulare.

Pajisje për shpëlarje të frutave

Pajisje për shpëlarjen e frutave para se të shkatërrohet dhe të ngutshme për t'u prodhuar pije frutash.

Pajisjet për dërrmues të frutave

Pajisje për dërrmimin e frutave para se të ngutshme në procesin e prodhimit të pijeve.

Pajisjet e ngutshme të frutave

Pajisje për shtypjen e frutave të grimcuar në procesin e prodhimit të pijeve frutore.

Pajisjet e manipulimit të frutave

Pajisjet për manipulim me fruta para dhe brenda përpunimit të frutave.

Pompa për pure frutash

Pompa të posaçme për transportin e pjekjes së frutave të shtypur në rezervuarët e fermentimit.

Tanke për përzierje-homogjenizim

Tanke me miksera për përzierjen dhe homogjenizimin e mjaltit ose frutave ose mishit.

Peshore për lëndën e parë

Vlerat për peshimin e lëndës së parë - fruta dhe karakteristika të tjera për prodhimin e mushtit alkoolik.

Tanke të fermentimit parësor për musht

Tanke për fermentimin primar të mushtit. Fermentues cilindrikë-konikë, fermentues cilindrikë, tanke fermentimi të izoluar dhe jo të izoluar.

Tanke sekondare të fermentimit për musht

Tanke për fermentimin e mesëm të mushtit - procesi i maturimit të mushtit nën presion. Tanke cilindrike të maturimit, tanke cilindrike-konike, fermentorë të izoluar dhe jo të izoluar.

Kompleti i fermentimit të plotë

Komplete të pajisura plotësisht për fermentimin dhe maturimin e mushtit nën presion që janë të pajisura me tanke cilindrike konike klasike dhe të gjitha pajisjet për ftohje të kontrolluar të tankeve.

Pajisjet e përpunimit të majave

Pajisjet për ruajtjen e sigurisë, revitalizimin, grumbullimin dhe dozimin e maja. Depozita për ruajtjen dhe rigjenerimin e majave, stacionet e përhapjes së majave. Shishe për maja të ruajtjes.

Tanke të kondicionuar

Tanke speciale të presionit për kushtëzimin e mushtit të alkoolit. Tanke të kondicionuar përdoren për karbonizimin e mushtit, flavourization shtesë, filtrimit, mbushje pije musht në shishe, kegs, kanaçe.

Pajisjet e aromave

Pajisjet për nxjerrjen e substancave aktive aromatike nga ushqime të forta deri te mishi i ftohtë i përfunduar pas përfundimit të procesit të fermentimit.

Pajisjet e karbonizimit

Pajisjet për karbonizim të mushtit në taninat e kondicionimit të mushtit të presionit ose në tubacionet nën presion duke përdorur një cilindra të jashtëm të karbondioxidit të presionit.

Pajisjet e filtrimit

Pajisjet për filtrimin e mushtit. Filtrat e pllakave, filtrat diatomace, filtrat e rrjedhjes, mikrofilterët. Reduktimi mekanik i maja në musht.

Pajisje pasterizimi

Pajisje për pasterizim të mushtit. Pasterizuesi është një pjesë integrale e procesit të prodhimit të mushtit.

Mbushja në keg

Pajisjet për mbushjen e pijeve alkoolike të gazuara në fuçi prej çeliku inox - kegs. Shpëlarja, pastrimi, sanitizimi dhe mbushja e kegave.

Plotësimi në petainers

Pajisjet për mbushjen e pijeve alkoolike të gazuara në kalljet plastike - petainers.

Mbushja në kanaçe

Pajisjet për mbushjen e pijeve alkoolike të gazuara në kanaçe alumini dhe për mbulimin e kanaçeve.

Mbushja në shishe qelqi

Pajisjet për mbushjen e pijeve alkoolike të gazuara në shishe qelqi. Shpëlarja, pastrimi, mbushja, mbyllja dhe etiketimi i shisheve të qelqit.

Mbushja në shishe PET

Pajisjet për mbushjen e pijeve alkoolike të gazuara në shishe PET. Mbulimi dhe etiketimi i shisheve PET.

Sistemet e ftohjes

Sistemet e ftohjes përfshijnë pajisjet për ftohjen e tankeve dhe komponentëve të tjerë për ruajtjen, fermentimin, shpërndarjen e mushtit dhe maja.

Sistemet e ngrohjes

Makinat e ngrohjes të destinuara për ngrohjen e lëngut të frutave para fillimit të procesit të fermentimit.

Matja dhe sistemet e kontrollit

Sistemet shërbejnë për të kontrolluar manualisht ose automatikisht temperaturat në tanke dhe kontrollin e pajisjeve të tjera.

Pastrimi dhe pastrimi i sistemeve

Stacionet statike dhe mobile të CIP për pastrimin, sanitizimin, sterilizimin e tanke, tuba, hoses dhe pajisje të tjera.

Pajisjet për shpërndarjen e pijeve

Pajisjet për shpërndarjen e pijeve në gota, ruajtjen, ftohjen dhe transportimin e pijeve para se të shërbejnë në gota.

Sistemi ajror i kompresuar

Pajisje për pastrimin, tharjen, kompresimin dhe shpërndarjen e ajrit të kompresuar steril në valvola pneumatike, aktuatorë dhe flotacion i mushtit.

Sistemi i azotit

Pajisjet për prodhimin e azotit steril nga ajri i ngjeshur deri te presioni i tankeve gjatë filtrimit, dispenzimit ose transportimit të mushtit.

Sistemi i Carbondioxide

Pajisjet për dozimin, rregullimin dhe transportin e karbondioxidit në presionimin e tankeve gjatë filtrimit, dispenzimit ose transportimit të mushtit.

Pompat

Pompa për musht të transportit, ujë, zgjidhje sanitizing, wort, për nxjerrjen e entrediences në musht dhe qëllime të tjera.

Pajisjet dhe aksesorët e rezervuarit

Pajisjet opsionale, pajisje, mjete dhe pajisje ndihmëse për rezervuaret e prodhimit të mushtit.
keyboard_arrow_up