Makinat e birrës së birrës Brewmaster

Makinat e vegjël të kompaktës së vegjël për prodhimin e mbeturinave. Këto lloje të makinave të birrës së birrës janë të dizajnuara për prodhimin e lehtë të birrës shumë lloje, duke përdorur vetëm metodën e infuzionit (jo metodën e zierjes). Designed për microbreweries më të vogla.

Makinat e birrës Wort-Lite-ME

Makinat e thjeshta për përpunimin e drithërave për prodhimin e mbetjeve të ekstraktit të maltit dhe hopsit. Ekstrakti i maltit është i përzier me ujë dhe pastaj është zier me hops për të prodhuar produktin përfundimtar. Dizajn luksoz i brendshëm për të vendosur makinën në restorante.

Makinat e birrës së verës Classic

Ky lloj është në gjendje të prodhojë nga një deri në dy grumbuj drithi në ditë, nëse malt përdoret për pirja, ose deri në tre grumbuj drithi në ditë, nëse përdoret ekstrakti i maltit. Ne prodhojmë makinerinë në çelik inox ose në dizajnin e bakrit të jashtëm. Dizajn luksoz për të vendosur në brendësi të restorantit.

Makinat e birrës Lite-Eco

Makinat e thjeshta për përpunimin e drithërave për prodhimin e mbetjeve të ekstraktit të maltit dhe hopsit. Ekstrakti i maltit është i përzier me ujë dhe pastaj është zier me hops për të prodhuar produktin përfundimtar. Një dizajn industrial i thjeshtuar i makinës lejon punën efektive gjatë tërë procesit të prodhimit të miellit duke përdorur kontrollues PLC.

Makina për përpunimin e verës Classic-Eco

Makinat e thjeshta për përpunimin e drithërave për prodhimin e mbeturinave nga malt, uji dhe hops. Malt i përpunuar është i përzier me ujë dhe pastaj është zier me hops për të prodhuar produktin përfundimtar - wort. Një dizajn industrial i thjeshtuar i makinës lejon punën efektive gjatë tërë procesit të prodhimit të miellit duke përdorur kontrollues PLC.

Makinat e birrës Wort Tritank

Makina për përgatitjen e mishit të pijshëm ka një dizajn praktik industrial i cili është tipik për breweries evropiane të vogla dhe të mesme. Të gjithë komponentët që janë të nevojshëm për prodhimin e mbeturinave janë të integruara në tre tanke universale. Çdo tank siguron disa funksione.

Makinat e birrës Wort

Kjo makinë për përgatitjen e mishit të pijshëm ka një dizajn industrial praktik, i cili është tipik për breweries evropiane të vogla dhe të mesme. Të gjithë komponentët që janë të nevojshëm për prodhimin e mbeturinave janë të integruara në katër tanke të specializuara.

Makinat e birrës Wort Oppidum

Një brewhouse i fuqishëm kompakt industrial, i projektuar për prodhimin e të gjitha llojeve të birrës birre nga mënyra e infuzionit dhe zierjes së mashingut. Përbëhet nga gjashtë rezervuarë, të cilat së bashku me platformën, shkallët, panelin e kontrollit, tubin dhe ftohësit e pllakave bëjnë një bllok.

Makinat e birrës Wort

Microbreweries dhe makina të valëthyeshme Breworx Modulo shkëlqejnë në zgjidhjen e tyre revolucionare modulare, të cilat krahasuar me microbreweries nga prodhuesit e tjerë kanë shumë përparësi për prodhuesit fillestar dhe të ardhshëm të birrës artizanale.

Options dhe pajisje

Opsionet, aksesorët dhe përshtatjet e makinerive për prodhimin e mbeturinave.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë