Sistemi i përpunimit të malit

Pajisjet që nevojiten për përgatitjen e kokrrave të maltit para se të fillojë prodhimi i mbeturinave.

Makinat e birrës së verës

Makinat e birrës për prodhimin e mishit të tharë. Hapi më i rëndësishëm teknik në procesin e prodhimit të birrës është brewing e wort.

Ftohja e ajrit - ajrimi

Sistemet kompakte për ftohjen dhe aromatizimin para fillimit të fermentimit të birrës.

Ngrohja e ujit dhe ujit

Sisteme për ngrohjen e birrës dhe ujit. Prodhuesit e nxehtë me avull, sistemet e ngrohjes modular duke përfshirë një trajtim të ujit.

Sistemi i menaxhimit të ujit

Sistemi i menaxhimit të ujit përfshin pajisjet e trajtimit të ujit, rezervuarin e ujit të nxehtë, rezervuarin e ujit të trajtuar me akull, pajisjet e ftohjes dhe ngrohjes.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë