Coolers ajrit kompakt

Pajisjet për ftohjen e ajrit të hapësirës në dhomë me tanke të pjekurisë jo të izoluar, tanke me birrë të ndritshme ose birra birre.

Ftohës të lëngshëm kompakt

Njësi kompakte të ujit ose të ftohësve të glikolit me kondensator të integruar për ftohje të shumë pajisjeve në birrari.

Coolers të lëngshme të ndara

Ndarjen e njësive të ftohjes së ujit ose të glikolit me kondensator të veçantë për ftohjen e shumë pajisjeve në birrari.

Ftohës kompakt të rrjedhës së birrës

Coolers kompakt për ftohjen e birrës para se të shërbejnë në gota.

Ftohës të rrjedhshëm kompakt të ujit

Coolers kompakt për rrjedhje direkte përmes ftohjes së ujit para se të përdoret për procesin e ftohjes.

Rezervuaret e magazinimit të mediave ftohëse

Tanke industriale për përgatitjen dhe ruajtjen e ujit ftohës / glycol me spirale ftohëse të integruar ose exchanger të jashtëm të nxehtësisë dhe pompave.

Këmbyesit e ngrohjes

Këmbyesit e nxehtësisë së pllakës për ftohjen e mediave (për shembull birrë birre) në qarkun sekondar.

Coolers & Compact wort coolers

Sisteme kompakte për ftohjen e miellit dhe ajrosjen e miellit para fermentimit të birrës.

Njësi ftohëse kompakte me ujë me rezervuar të ujit të ftohtë

Njësi ftohëse kompakte me serbator të integruar të ujit të trajtuar me akull (ITWT), Shkëmbyes i nxehtësisë së pllakës (PHE) dhe njësi ftohëse të Glycol (GCU).

Njësi të ftohjes kompakte të ujit me rezervuarin e ujit të ftohtë dhe rezervuarin e ujit të nxehtë

Njësitë ftohëse kompakte me serbatorë të integruar të ujit të trajtuar me akull (ITWT), Depozita e ujit të nxehtë (HWT), Shkëmbyesi i nxehtësisë së pllakës (PHE) dhe njësia e ftohjes së Glycol (GCU).

Masat e ftohjes dhe sistemet e kontrollit

Masat e temperaturës dhe sistemet e kontrollit për sistemet e ftohjes me tanke.

Pajisje shtesë për sistemin e ftohjes

Aksesorët dhe komponentët për sistemet e ftohjes dhe pajisjet ftohëse.

Kutitë e ftohjes për ftohësit e ajrit

Kutitë e ftohjes industriale për vendosjen e tankeve jo të izoluar dhe ruajtjen e kegave dhe shisheve të plotë të birrës.

Media e lëngshme e ftohjes

Media të lëngshme për sistemet e ftohjes me njësi ftohëse të lëngëta.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up