CIP stacione celulare

Stacionet CIP të pajisura me rrota për transport të lehtë të njësisë. Projektuar për pastrimin dhe sanitimin e tankeve dhe sistemeve të tubave më të vegjël.

Stacionet statike CIP

Stacionet fikse të CIP janë të dizajnuara për pastrimin dhe sanitimin e tankeve dhe sistemeve të gypave të mëdha në fabrikat e birrës me kapacitete prodhimi të mesme dhe të mëdha.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë