Breweries Brewmaster

Breweries BREWORX BREWMASTER - Konfigurimet bazë të rekomanduara të birrësve të vegjël që janë të pajisur me një makine të valëzuar WORT BREWMASTER.

Breweries Lite-ME

Breweries vogla dhe të mesme që janë të pajisura me makinë WARD BREWORX LITE-ME për prodhimin e birrës vetëm nga koncentrat e maltit, jo nga malt.

Breweries Classic

Breweries mikro BREWORX CLASSIC janë breweries të vogla me dizajn tradicional historik dhe pajisje moderne profesionale për prodhimin e të gjitha llojeve të njohura të birrës.

Breweries Lite-Eco

Breweries vogla dhe të mesme që janë të pajisura me makinë WARD BREWORX LITE-ECO për prodhimin e birrës vetëm nga koncentratet maltit.

Breweries Classic-Eco

Breweries vogla dhe të mesme që janë të pajisura me makinë WARD BREWORX CLASSIC-ECO për prodhimin e birrës nga karakteristikat klasike.

Breweries Compact

Breweries vogla BREWORX COMPACT janë breweries artizanale me dizajn të thjeshtë industriale që janë të dizajnuara për prodhimin efikas të të gjitha llojeve të njohur birrë.

Breweries Oppidum

Fabrikë Birrerie BREWORX OPPIDUM është fabrikë birre industriale me madhësi të posaçme me sistemin e veçantë të birrës, i projektuar për prodhimin e vëllimeve të mëdha të mbeturinave.

Breweries Modulo

Micro Breweries BREWORX MODULO CLASSIC dhe BREWORX MODULO LITE-ME janë grupe të thjeshta të birrës që mund të grumbullohen vetëm nga konsumatori pa specialistët tanë teknikë.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up