Manuali i mbushjes së birrës në kegë

Pajisje për mbushjen manuale të birrës në kegë. Valvulat e mbushjes manuale të kegut.

Makina për mbushjen e birrës në keg

Makinat për shpëlarje manuale, gjysmë automatike dhe plotësisht automatike të kegave dhe për procesin e mbushjes së barit të fuçive - Makinë për mbushje të birrës në keg.

Linjat për mbushjen e birrës në keg

Linjat automatike për shpëlarjen e makinerive, larjen, sanitimin e kegave dhe mbushjen e birrës në kafka me kapacitete të mëdha.

Birra të birrës

Baret e birrës janë fuçi të veçantë për ruajtjen e gazuar të birrës nën presion, të dizajnuara për shpërndarjen e pijeve në restorante.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë