Mbushja e birrës në keg

Pajisje për mbushjen e birrës në fuçi prej çeliku inox - kegs. Shpëlarja, pastrimi, sanitizimi dhe mbushja e kegave të birrës.

Mbushja e birrës në Petainers

Pajisje për mbushjen e birrës në fuçi plastike - Furnizues.

Mbushja e birrës në kanaçe

Pajisje për mbushjen e birrës në kuti alumini.

Mbushja e birrës në shishe qelqi

Pajisjet për mbushjen e birrës në shishe qelqi. Shpëlarja, pastrimi, mbushja, mbyllja dhe etiketimi i shisheve të qelqit.

Mbushja e birrës në shishe PET

Pajisjet për mbushjen e birrës në shishe plastike - Pets.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë