Enët për ruajtjen e majave

Anijet e qelqit dhe çelikut për ruajtjen pasive, grumbullimin dhe dozimin e majave të birrës. Projektuar për vendosjen e enëve në frigorifer.

Tanke për ruajtjen e majave

Tanke të izoluara me çelik, me xhaketë ftohëse, për ruajtjen, mbledhjen dhe dozimin e majave të birrës. Designed për vendosjen e tanke kudo në fabrikë birre.

Nxitësit e përhapjes së majave

Karburantet e izoluar me çelik të pajisur me sistemin elektronik për ruajtjen, kultivimin dhe përhapjen e sigurisë së majave të birrës. Designed për vendosjen e tanke kudo në fabrikë birre.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë