Rezervuarët e maturimit të ujit të izoluar horizontal

Kontejnerët çelik cilindrik të cilët janë të dizajnuara për fazën e dytë të fermentimit të birrës - maturimi i birrës. Orientim horizontale, izolim me shkumë PUR, ftohur nga lëngu. Ata mund të vendosen në hapësirë ​​jo të ftohur.

Rezervuarët e pjekjes jo të izoluar të ujit

Kontejnerët çelik cilindrik të cilët janë të dizajnuara për fazën e dytë të fermentimit të birrës - maturimi i birrës. Orientim horizontale, pa izolim, i ftohur nga ajri. Ata duhet të vendosen vetëm në një dhomë të ftohtë me një chiller ajri.

Tanke vertikale të maturimit të birrës

Kontejnerët çelik cilindrik të cilët janë të dizajnuara për fazën e dytë të fermentimit të birrës - maturimi i birrës. Orientimi vertikal, izolimi me shkumë PUR, ftohur nga lëngu. Ata mund të vendosen në hapësirë ​​jo të ftohur.

Tanke vertikale të pjekjes jo të izoluar të birrës

Kontejnerët çelik cilindrik të cilët janë të dizajnuara për fazën e dytë të fermentimit të birrës - maturimi i birrës. Orientimi vertikal, pa izolim, i ftohur nga ajri. Ata duhet të vendosen vetëm në një dhomë të ftohtë me një chiller ajri.

Tanke të fermentimit të birrës cilindrike

Tanke të mbyllura të dizajnuara për fermentimin e birrës. Fermentues cilindrikë jo-presionë të përshtatshëm vetëm për fermentimin primar, fermentuesit e presionit që përdoren për fermentimin primar dhe sekondar të birrës.

Tanke fermentimi birrë cilindrike-konike - bar CLASSIC 3.0

Tanke të mbyllura të dizajnuara për fermentimin e birrës me dizajn klasik. Fermentues cilindrik-konikë pa presion të përshtatshëm vetëm për fermentimin primar, fermentorët e presionit që përdoren për fermentimin primar dhe sekondar të birrës.

Tanke fermentimi birrë cilindrike-konike - bar MODULAR 3.0

Tanke të mbyllura të dizajnuara për fermentimin e birrës me dizajn modular. Fermentues cilindrik-konikë pa presion të përshtatshëm vetëm për fermentimin primar, fermentorët e presionit që përdoren për fermentimin primar dhe sekondar të birrës.

Tanke fermentimi cilindrike-konike - bar SIMPLE 1.2

Tanke cilindrike-konike te thjeshta te dizenjuara per fermentimin primar dhe sedondar te birres me dizajne te thjeshte. Pa izolim, me xhaketën e ftohjes së glikolit. Presioni maksimal 1.2 bar.

Tanke fermentimi cilindrike-konike - bar SIMPLE 2.5

Tanke cilindrike-konike te thjeshta te dizenjuara per fermentimin primar dhe sedondar te birres me dizajne te thjeshte. Pa izolim, me xhaketën e ftohjes së glikolit. Presioni maksimal 2.5 bar.

Birra fermentimi birre

Aparate të thjeshta presionesh të çelikta të çelikut për fermentimin e mesëm dhe ruajtjen e birrës.

Njësitë e fermentimit të birrës Modulo

Njësitë kompakte të fermentimit të birrës përfshijnë një ose më shumë pjesë fermentues cilindrikë-konikë, frigorifer, panel kontrolli dhe pajisje të tjera që nevojiten për fermentimin dhe maturimin e birrës.

Përfundon kompletimi i fermentimit të birrës

Komplete të pajisura plotësisht për fermentimin dhe maturimin e birrës nën presion që janë të pajisura me tanke cilindrike konike klasike dhe të gjitha pajisjet për ftohje të kontrolluar të tankeve.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up