Hapësira të fermentimit të birrës

Hapësirat e hapura pa presion të dizajnuara për fermentimin primar të birrës. Teknologji tipike fermentimi çeke, e cila është një zgjidhje ideale për birrarët artizanale që dëshirojnë të ofrojnë birrë bazuar në proceset tradicionale të prodhimit.

Tanke të fermentimit të birrës cilindrike

Tanke të mbyllura të dizajnuara për fermentimin e birrës. Fermentues cilindrikë jo-presionë të përshtatshëm vetëm për fermentimin primar, fermentuesit e presionit që përdoren për fermentimin primar dhe sekondar të birrës.

Tanke fermentimi birrë cilindrike-konike - CLASSIC

Tanke të mbyllura të dizajnuara për fermentimin e birrës me dizajn klasik. Fermentues cilindrik-konikë pa presion të përshtatshëm vetëm për fermentimin primar, fermentorët e presionit që përdoren për fermentimin primar dhe sekondar të birrës.

Tanke fermentimi me birrë cilindrike-konike - MODULAR

Tanke të mbyllura të dizajnuara për fermentimin e birrës me dizajn modular. Fermentues cilindrik-konikë pa presion të përshtatshëm vetëm për fermentimin primar, fermentorët e presionit që përdoren për fermentimin primar dhe sekondar të birrës.

Tanke fermentimi të birrës plastike

Enët plastike për fermentimin primar të birrës së volumit të vogël. Designed për breweries më të vogla artizanale dhe brewers shtëpi që duan të prodhojnë birrë pa investime të mëdha.

Njësitë e fermentimit të birrës Modulo

Njësitë kompakte të fermentimit të birrës përfshijnë një ose më shumë pjesë fermentues cilindrikë-konikë, frigorifer, panel kontrolli dhe pajisje të tjera që nevojiten për fermentimin dhe maturimin e birrës.

Përfundon kompletimi i fermentimit të birrës

Komplete të pajisura plotësisht për fermentimin dhe maturimin e birrës nën presion që janë të pajisura me tanke cilindrike konike klasike dhe të gjitha pajisjet për ftohje të kontrolluar të tankeve.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up