CFS me një frigorifer dhe 1-4 tanke të thjeshta 0.0 / 1.2 / 2.5 bar

Komplete të fermentimit të kompletuara që janë të pajisura me 1 me 4 tanke cilindrike të thjeshta dhe një ftohës i dedikuar me ujë / glikol të dedikuar me sistemin e integruar të kontrollit të temperaturës digjitale.

CFS me serbatorë të thjeshtë pa presion 0.0 bar

Kompleti i fermentimit për fermentimin primar të birrës të pajisur me fermentorë të thjeshtë pa presion dhe një ftohës kompakt kompakt me sistemin e integruar digjital të kontrollit të temperaturës.

CFS me tanke të thjeshta me presion të ulët 1.2 bar

Kompleti i fermentimit për fermentimin primar dhe sekondar të birrës të pajisur me fermentues të thjeshtuar me presion të ulët dhe një ftohës kompakt kompakt me sistemin e integruar digjital të kontrollit të temperaturës.

CFS me tanke të thjeshta të presionit të lartë 2.5 bar

Kompleti i fermentimit për fermentimin primar dhe sekondar të birrës të pajisur me fermentorë të thjeshtuar me presion të lartë dhe një ftohës kompakt kompakt me sistemin e integruar digjital të kontrollit të temperaturës.

CFS me një bar 3.0 tank CCT dhe një frigorifer kompakt

Kompleti i kompleteve të fermentimit që janë të pajisura me një bar klasik 3.0 të rezervuarit cilindrik-konik dhe një ftohës kompakt kompakt me kontrollues digjital të integruar dhe termosensor.

CFS me kuti të kontrollit qendror, tanke CCT 3.0 bar me një zonë ftohjeje

CFS për fermentimin primar dhe sekondar të birrës të pajisur me fermentatorë CCT izolues 3.0 bar me një zonë ftohje, një ftohës kompakt kompakt dhe kuti kontrolli qendror i temperaturës në mur.

CFS me kutinë e kontrollit qendror, tanke CCT 3.0 bar me dy zona ftohëse

CFS për fermentimin primar dhe sekondar të birrës të pajisur me fermentorë izolues CCT 3.0 bar me dy zona ftohëse, një ftohës kompakt kompakt dhe kutinë qendrore të kontrollit të temperaturës në mur.

CFS me kontrollorët në tank, tanke CCT 3.0 bar me një zonë ftohjeje

CFS për fermentimin primar dhe sekondar të birrës të pajisur me fermentatorë CCT izolues 3.0 bar me një zonë ftohje, një ftohës kompakt kompakt dhe kontrollues të temperaturës në çdo tanke.

CFS me kontrollorët në tank, tanket CCT 3.0 bar me dy zona ftohëse

CFS për fermentimin primar dhe sekondar të birrës të pajisur me fermentatorë CCT izolues 3.0 bar me dy zona ftohëse, një ftohës kompakt kompakt dhe kontrollorë të temperaturës në çdo tanke.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up