Rezervuarët e fermentimit primar

Tanke për fermentimin primar të birrës. Vatra fermentimi të hapur, fermentues cilindrikë-konikë, fermentues cilindrikë, tanke fermentimi të izoluar dhe jo të izoluar.

Tanke të fermentimit sekondar

Tanke për fermentimin e mesëm të birrës - procesi i maturimit të birrës nën presion. Tanke cilindrike të maturimit, tanke cilindrike-konike, fermentorë të izoluar dhe jo të izoluar.

Kompleti i fermentimit të plotë

Komplete të pajisura plotësisht për fermentimin dhe maturimin e birrës nën presion që janë të pajisura me tanke cilindrike konike klasike dhe të gjitha pajisjet për ftohje të kontrolluar të tankeve.

Pajisjet e përpunimit të majave

Pajisjet për ruajtjen e sigurisë, rivitalizimin, grumbullimin dhe dozimin e majave të birrës. Depozita për ruajtjen dhe rigjenerimin e majave, stacionet e përhapjes së majave. Shishe për maja të ruajtjes.

Tanke të kondicionimit të birrës

Tanke speciale presioni për kondicionimin e birrës. Tanke të ndritshme të birrës përdoren për karbonizimin e birrës, hopping shtesë, filtrimit të birrës dhe për mbushjen e birrës në shishe, kegs, kanaçe.

Pajisjet dhe aksesorët e rezervuarit

Pajisjet opsionale, pajisje, mjete dhe pajisje ndihmëse për tanket e prodhimit të birrës.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up