Filtrat e birrës Plate

Filtrat e pllakave për filtrimin primar të birrës janë sistemi më i lirë për filtrimin themelor, të mesëm dhe të mirë të birrës.

Filtra të birrës Kieselguhr

Filtrat e birrës Kieselguhr janë sistemi më i përdorur kryesisht për filtrimin bazë, të mesëm dhe të mirë të birrës. Mediumi i filtrit është tokë diatomaceous (kieselguhr).

Mikrofiltrat e birrës së qirinjve

Microfilters Candle është një sistem për filtrimin përfundimtar gjobë të birrës para shisheve. Mediumi i filtrit është një grup qirinjsh të mikrofiltrimit.

Materiali i filtrimit

Materiale Cosumable për pajisje filtrimi - kieselguhr, pllaka filtrimi, qirinj filtrimit.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë