BBTHI - Karakteristikat e ftohjes me ujë të ujit të izoluar, të izoluar me birrë

BBTHI - Kondicioneri i ajrit dhe rezervuarët e magazinimit: orientimi horizontal, i izoluar, i ftohur me ujë

BBTVI - Fleta të ftohta me ujë të ftohur vertikalë dhe të izoluar të birrës

BBTVI - Kondicionimi dhe rezervuaret e birrës cilindrike: orientimi vertikal, i izoluar, i ftohur me ujë

BBTHN - Karakteristikat e ftohjes me ajër të ujit të pandryshuar dhe jo të izoluar

BBTHN - Kondicioneri i ajrit dhe rezervuarët e magazinimit: orientimi horizontal, jo i izoluar, i ftohur me ajër

BBTVN - Fleta të ftohta me ajër të ftohtë, të izoluar dhe jo të izoluar

BBTVN - Kondicioneri i ajrit dhe rezervuarët e magazinimit: orientimi vertikal, jo i izoluar, i ftohur me ajër

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up