Gurët e karbonizimit të birrës

Qirinj prej çeliku inox me gurë porozë dhe pajisje të tjera për birrën e karbonizimit si pajisje të rezervuarëve të prodhimit të birrës.

Njësi të karbonizimit të birrës

Njësi kompakte të destinuara për karbonizimin e rrjedhës së birrës para mbushjes së tij në tava, kanaçe ose shishe.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up