Birra. | Tanke të kondicionuar

Tanke speciale presioni për kondicionimin e birrës. Tanke të ndritshme të birrës përdoren për karbonizimin e birrës, hopping shtesë, filtrimit të birrës dhe për mbushjen e birrës në shishe, kegs, kanaçe.

Nxjerrja e HOPS në birrë

Pajisjet për nxjerrjen e substancave aktive aromatike nga hops në birrë të ftohtë (hopping të thatë) - një infuzion ekstrakti hop deri në birrën e ftohtë të përfunduar pas përfundimit të procesit të fermentimit të birrës.

Karbonizim birre

Pajisje për karbonizimin e birrës në tanke të presionit të presionit të birrës ose në tubacionet nën presion duke përdorur një cilindra të jashtëm të karbonioksidit të presionit.

Pajisjet e filtrimit të birrës

Pajisjet për filtrat e pllakave të birrës, filtrat diatomace, mikrofilterët. Reduktimi mekanik i majave në birrë.

Pajisjet e pasterizimit të birrës

Pajisje për pasterizim të birrës. Pasterizuesi është një pjesë integrale e procesit të prodhimit të birrës.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë