Gurë karboni

Pajisje plotësuese për tanke të prodhimit të birrës. Funksioni i saj është carbonation shtesë e birrës brenda tank para shisheve.

Ventilatorë me gaz manual

Valvolat e gazit manual dhe valvulat e rregullimit të gazit për tanke të prodhimit të birrës. Ata hapin tubat e gazit në presion të tankeve.

Pastrimi i llakeve

Pajisje plotësuese për tanke të prodhimit të birrës. Funksioni i tij është pastrimi dhe sanitimi i sipërfaqes së brendshme të tankeve.

Valvulat e sigurisë së presionit

Valvulat e sigurisë nën presion dhe nën presion për tanket e prodhimit të pijeve.

Rregullimi i presionit

Mekanizmi i rregullimit të presionit përbëhet nga valvula e rregullueshme e presionit, manometri dhe blloku i fermentimit.

Pajisjet e fermentimit

Flokët e fermentimit, aparatet e fermentimit, valvulat e ndihmës për rezervuarët e fermentimit të birrës. Ato shërbejnë për të treguar dhe rregulluar procesin e fermentimit.

Valvulat solenoide elektrike

Valvulat elektromagnetike për tanke të prodhimit të birrës. Ata hapin tubet e mediave ftohëse për të ftohur tanket.

Valvulat motorike elektrike

Valvulat motorike elektrike për tanke të prodhimit të birrës. Ata hapin tubet e mediave ftohëse për të ftohur tanket.

Valvola manuale dhe cocks

Valvulat me sferë, valvulat e diskut, fluturat fluturuese me kontrollin manual për tanke të prodhimit të birrës.

Valvula të mostrës

Valvulat e kampioneve dhe mostrat për marrjen e mostrave të pijeve nga tanke (për provë ose analiza kimike).

John Guest System

John Guest është prodhuesi kryesor i pajisje shtytëse-fit, duke përfshirë pajisje tubash dhe valvola për sistemet e lehtë komerciale hidraulike dhe pije.

Pajisje për saldim

Fittings dhe pjesët e ngjitur shtesë në tank. Funksioni i tij është lidhja në mes të rezervuarit dhe pajisjeve ose pajisjeve tjera funksionale.

Kontrolli i temperaturës

Kontrollorët digjitalë dhe termosensorët për matjen, planifikimin dhe kontrollin e temperaturës brenda rezervuarëve.

Këmbë të rregullueshme

Këmbë të rregullueshme për tanke të prodhimit të birrës. Ata sigurojnë stabilitetin mekanik të tankeve.

Treguesit e nivelit të mbushjes

Treguesit e nivelit të mbushjes për serbatorët e prodhimit të birrës. Ato shërbejnë për të treguar dhe për të matur nivelin e birrës brenda tankeve.

Shkallët për tanke

Shkallët për operim të lehtë me pusetat dhe pajisje të tjera të sipërme të tankeve të prodhimit të birrës.

Komponentët e tankeve modulare

Përbërësit për tanke modulare CCT cilindrike-konike. Ndryshoni një konfigurim të fermentuesit tuaj siç keni nevojë.

Rregullimet e tankeve

Përshtatje të veçanta të tankeve të prodhimit të birrës sipas kërkesave të klientit.

Mbështetja e armëve

Valvulat speciale për kullimin e pijeve të pastra mbi nivelin e majave nga tanket e prodhimit të birrës.

Shufrat dhe kapakët

Pusetat e çelikave dhe kapakët e çelikut për serbatorët e prodhimit të birrës.

Pajisjet e përzierjes

Pajisjet për nxitjen e përmbajtjes së tankeve të birrës ose të tankeve të prodhimit të mushtit.

Armatura të trajtimit të produktit

Armatura për bërrylët për manipulim të lehtë me mërzi ose pije në hoses dhe tuba ndërmjet tankeve.

Hoses grade grade ushqimore

Llojet ushqimore, rezistente ndaj nxehtësisë, hoses presion për lidhjen ndërmjet brewhouse, tankeve fermentimi dhe pajisje të tjera të prodhimit të birrës.

Reduktimet e tubave

Elemente të gërshetuara për reduktim në mes të llojeve të ndryshme të diametrave të tubave.

Filtrat Y të tubave

Filtrat Y të tubave të vidë për filtrimin e pjesëve mekanike nga tubat e mesëm.

Kapakët e vulosjes së tubave

Elemente të zhveshura për nënshkrimin dhe përfundimin e tubave.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up