Breweries Brewmaster

Breweries BREWORX BREWMASTER - Konfigurimet bazë të rekomanduara të birrësve të vegjël që janë të pajisur me një makine të valëzuar WORT BREWMASTER.

Breweries Modulo

Micro Breweries BREWORX MODULO CLASSIC dhe BREWORX MODULO LITE-ME janë grupe të thjeshta të birrës që mund të grumbullohen vetëm nga konsumatori pa specialistët tanë teknikë.

Breweries Lite-Eco

Breweries vogla dhe të mesme që janë të pajisura me makinë WARD BREWORX LITE-ECO për prodhimin e birrës vetëm nga koncentratet maltit.

Breweries Classic-Eco

Breweries vogla dhe të mesme që janë të pajisura me makinë WARD BREWORX CLASSIC-ECO për prodhimin e birrës nga karakteristikat klasike.

Breweries Lite-ME

Breweries vogla dhe të mesme që janë të pajisura me makinë WARD BREWORX LITE-ME për prodhimin e birrës vetëm nga koncentrat e maltit, jo nga malt.

Breweries Classic

Breweries mikro BREWORX CLASSIC janë breweries të vogla me dizajn tradicional historik dhe pajisje moderne profesionale për prodhimin e të gjitha llojeve të njohura të birrës.

Breweries Compact

Breweries vogla BREWORX COMPACT janë breweries artizanale me dizajn të thjeshtë industriale që janë të dizajnuara për prodhimin efikas të të gjitha llojeve të njohur birrë.

Breweries Oppidum

Fabrikë Birrerie BREWORX OPPIDUM është fabrikë birre industriale me madhësi të posaçme me sistemin e veçantë të birrës, i projektuar për prodhimin e vëllimeve të mëdha të mbeturinave.

Malt kokrra makina mulli

Makina për shtrydhjen e mirë të kokrrave të maltit pa dëmtuar pjesët e jashtme të grurit përpara procesit të birrës së birrës.

Peshore për lëndën e parë

Peshore për peshën e lëndës së parë - malt, koncentrat malte, hops, maja ...

Hoppers përkohshme malit

Hoppers për ruajtjen e përkohshme të maltit para se të përdoret.

Silos të ruajtjes së malit

Silos janë tanke të mëdha në natyrë për ruajtjen e maltit, misrit, grurit apo materialeve të tjera të lirshme.

Shiritat me vidë

Pajisjet për transportin e lehtë të maltit të grirë për të përzier me vajin e birrës. Gjithashtu përdoret për transportin e drithërave të birrës nga rezervuarët e filtrimit të makinës së birrës në kutinë e grumbullimit të mbeturinave.

Makinat e birrës së verës

Makinat e birrës për prodhimin e mishit të tharë. Hapi më i rëndësishëm teknik në procesin e prodhimit të birrës është brewing e wort.

Ftohja e ajrit - ajrimi

Sistemet kompakte për ftohjen dhe aromatizimin para fillimit të fermentimit të birrës.

Ngrohja e ujit dhe ujit

Sisteme për ngrohjen e birrës dhe ujit. Prodhuesit e nxehtë me avull, sistemet e ngrohjes modular duke përfshirë një trajtim të ujit.

Sistemi i menaxhimit të ujit

Sistemi i menaxhimit të ujit përfshin pajisjet e trajtimit të ujit, rezervuarin e ujit të nxehtë, rezervuarin e ujit të trajtuar me akull, pajisjet e ftohjes dhe ngrohjes.

Rezervuarët e fermentimit primar

Tanke për fermentimin primar të birrës. Vatra fermentimi të hapur, fermentues cilindrikë-konikë, fermentues cilindrikë, tanke fermentimi të izoluar dhe jo të izoluar.

Tanke të fermentimit sekondar

Tanke për fermentimin e mesëm të birrës - procesi i maturimit të birrës nën presion. Tanke cilindrike të maturimit, tanke cilindrike-konike, fermentorë të izoluar dhe jo të izoluar.

Kompleti i fermentimit të plotë

Komplete të pajisura plotësisht për fermentimin dhe maturimin e birrës nën presion që janë të pajisura me tanke cilindrike konike klasike dhe të gjitha pajisjet për ftohje të kontrolluar të tankeve.

Pajisjet e përpunimit të majave

Pajisjet për ruajtjen e sigurisë, rivitalizimin, grumbullimin dhe dozimin e majave të birrës. Depozita për ruajtjen dhe rigjenerimin e majave, stacionet e përhapjes së majave. Shishe për maja të ruajtjes.

Birra. | Tanke të kondicionuar

Tanke speciale presioni për kondicionimin e birrës. Tanke të ndritshme të birrës përdoren për karbonizimin e birrës, hopping shtesë, filtrimit të birrës dhe për mbushjen e birrës në shishe, kegs, kanaçe.

Nxjerrja e HOPS në birrë

Pajisjet për nxjerrjen e substancave aktive aromatike nga hops në birrë të ftohtë (hopping të thatë) - një infuzion ekstrakti hop deri në birrën e ftohtë të përfunduar pas përfundimit të procesit të fermentimit të birrës.

Karbonizim birre

Pajisje për karbonizimin e birrës në tanke të presionit të presionit të birrës ose në tubacionet nën presion duke përdorur një cilindra të jashtëm të karbonioksidit të presionit.

Pajisjet e filtrimit të birrës

Pajisjet për filtrat e pllakave të birrës, filtrat diatomace, mikrofilterët. Reduktimi mekanik i majave në birrë.

Pajisjet e pasterizimit të birrës

Pajisje për pasterizim të birrës. Pasterizuesi është një pjesë integrale e procesit të prodhimit të birrës.

Mbushja e birrës në keg

Pajisje për mbushjen e birrës në fuçi prej çeliku inox - kegs. Shpëlarja, pastrimi, sanitizimi dhe mbushja e kegave të birrës.

Mbushja e birrës në Petainers

Pajisje për mbushjen e birrës në fuçi plastike - Furnizues.

Mbushja e birrës në kanaçe

Pajisje për mbushjen e birrës në kuti alumini.

Mbushja e birrës në shishe qelqi

Pajisjet për mbushjen e birrës në shishe qelqi. Shpëlarja, pastrimi, mbushja, mbyllja dhe etiketimi i shisheve të qelqit.

Mbushja e birrës në shishe PET

Pajisjet për mbushjen e birrës në shishe plastike - Pets.

Sistemet e ftohjes

Sistemet e ftohjes përfshijnë pajisjet për ftohjen e tankeve, lagrave, tubave të birrës dhe komponentëve të tjerë për magazinimin, fermentimin, shpërndarjen e birrës ose wort.

Matja dhe sistemet e kontrollit

Sistemet shërbejnë për kontrollin manual ose automatik të temperaturës në tanke dhe kontrollin e pajisjeve të tjera në birrari.

Pastrimi dhe pastrimi i sistemeve

Stacionet statike dhe mobile të CIP për pastrimin, sanitizimin, sterilizimin e tankeve, tubave, brewhouses dhe pajisjeve të tjera të birrës.

Pajisjet për shpërndarjen e birrës

Pajisjet për ruajtjen e birrës, shpërndarja e birrës në gota, ftohja dhe transportimi i birrës para se të shërbehet në baret.

Sistemi ajror i kompresuar

Pajisjet për pastrimin, tharjen, kompresimin dhe shpërndarjen e ajrit të kompresuar steril në valvola pneumatike, aktuatorë dhe ventilim të mbeturinave.

Sistemi i azotit

Pajisjet për prodhimin e azotit steril nga ajri i kompresuar deri te presioni i tankeve gjatë filtrimit, shpërndarjes ose transportimit të birrës.

Sistemi i Carbondioxide

Pajisjet për dozimin, rregullimin dhe transportin e karbondioxidit në presionimin e tankeve gjatë filtrimit, shpërndarjes ose transportimit të birrës.

Pompat

Pompa për transport birrë, ujë, zgjidhje sanitizing, wort, për nxjerrjen e hops në birrë dhe qëllime të tjera në breweries.

Montime dhe material lidhës

Armatura të lidhjes, pajisje për tanke, hoses, tuba, kabllo, korniza dhe materiale të tjera për lidhjet ndërmjet pajisjeve të birrës.

Pajisjet dhe aksesorët e rezervuarit

Pajisjet opsionale, pajisje, mjete dhe pajisje ndihmëse për tanket e prodhimit të birrës.
keyboard_arrow_up