Sistemi i Birrës Çeke

Për kompaninë tonë

"SISTEMI I ÇMIMIT ÇEKE" sro është një prodhues Çeke i breweries dhe linjave industriale për prodhimin e birrës, verës dhe pijeve të tjera të gazuara. Ne prodhojmë të gjitha pajisjet për prodhimin e pijeve bazuar në një traditë të gjatë dhe konceptim modern çeke. Misioni kryesor i kompanisë është për të përhapur reputacionin e cilësisë së lartë të birrës çeke, breweries çeke dhe makina të prodhimit të pijeve çeke në mbarë botën. Ekipi ynë i projektimit dhe prodhimit ofron ndërtimin dhe modernizimin e breweries dhe microbreweries. Ne gjithashtu prodhojmë enë të posaçme prej çeliku inoks për industrinë ushqimore (tanke presioni, kontejnerë të izoluar, anije me agjitatorë, kontejnerë për rritjen e majave etj.) Ne gjithashtu ofrojmë punën tonë të projektimit për projektet e breweries të reja ose rindërtimin e breweries aktuale dhe linjat për prodhimin e birrës ose musht, shërbimet e birrës dhe konsultimi për prodhuesit e birrës, verës dhe pijeve. Breweries dhe pajisjet e birrës janë prodhuar në Gjermani, Suedi, Finlandë, Holandë, Norvegji, Irlandë, Britani të Madhe, Finlandë, Francë, Spanjë, Belgjikë, Zvicër, Poloni, Itali, Danimarkë, Malajzi, Kore , Japoni, Australi, SHBA dhe në shumë vende të tjera të botës.

Ekipi ynë i biznesit

Njihuni me ekipin tonë, i cili është përgjegjës për produktet e ofruara, zhvillimin e tyre, cilësinë dhe aktivitetet e biznesit të kompanisë sonë.

Aleš Jakimov
Aleš Jakimov
CEO & bashkë-pronar, menaxher produkti
Alex është bashkëpronar dhe CEO i kompanisë. Ai ka ndërtuar kompaninë tonë dhe ai e ka udhëhequr atë që nga fillimi deri në ditët e sotme. Puna e tij është zhvillimi i produkteve të reja, marketingu, trajnimi i punonjësve, ndërtimi i imazhit të kompanisë dhe sigurimi i cilësisë së lartë të të gjitha produkteve dhe shërbimeve. Alex është gjithashtu një menaxher produktesh dhe një dizajner web i kësaj uebfaqeje. Ju mund të flisni me të për pyetje të përgjithshme, shitje dhe teknike në anglisht, rusisht, çekisht, polonisht ose shkruani me të në çdo gjuhë.
Alena Machů
Alena Machů
Menaxheri i shitjeve
Elen është menaxheri ynë kryesor i shitjeve. Ajo i njeh të gjitha produktet tona dhe mund të përgatisë një ofertë të mirë për të gjithë konsumatorët sipas kërkesave të tyre individuale. Telefononi atë nëse keni nevojë të na kërkoni për ndonjë parametër të produkteve tona ose keni nevojë të përgatitni një ofertë të re për sistemet e prodhimit të birrës ose mushtit. Ajo do të diskutojë me ju të gjithë atë që është e nevojshme për të blerë vetëm pajisje cilësore prej nesh. Ajo flet anglisht, rusisht, gjermanisht, çekisht, sllovakisht dhe polonisht.
Pavel Štencel
Pavel Štencel
Specialist teknik, asistent shitjesh
Paul është përgjegjës për shitjen e produkteve tona dhe promovimin e shitjeve. Ai është një specialist me përvojë në sistemet e prodhimit të birrës dhe mushtit. Ai është ai që përgatit dokumentacionin teknik për krijimin e ofertave për konsumatorët, llogaritjen e të gjitha parametrave të nevojshëm teknik. Ai garanton që secili klient të marrë një pajisje ose montim me parametra të ekuilibruar. Ju mund ta shkruani në gjuhën angleze, ruse, çeke ose në ndonjë gjuhë tjetër.
keyboard_arrow_up