Breweries dhe teknologji pije, pajisje për birrë dhe fruta pije alkoolike prodhimit

Birra - Linjat e prodhimit - Breweries pajisur plotësisht

Breweries - pajisje të pajisura plotësisht para-konfiguruar bazë të pajisjeve të cilat përfshijnë të gjitha ato që nevojiten për prodhimin e birrës.

Musht - Linjat e prodhimit - Komplete të pajisura plotësisht

Pajisje të pajisura plotësisht të para-konfiguruara bazë të pajisjeve të cilat përfshijnë të gjitha ato që nevojiten për prodhimin e mushtit alkoolik.

Sistemi i birrës

Makinat dhe pajisjet për përpunimin e maltit dhe prodhimin e mbeturinave (produkti i ndërmjetëm në procesin e prodhimit të birrës).

Sistemi i përpunimit të frutave

Sistemet e përpunimit të frutave dhe makineritë për prodhimin e lëngjeve të frutave, që është ndërmjetësi fillestare për prodhimin e pijeve alkoolike carbonized.

Birra - Fermentimi

Sisteme për fermentimin dhe maturimin e birrës në tanke me presion ose pa presion. Tanket e prodhimit të birrës, sistemet e ftohjes, matjes dhe rregullimit.

Musht - Fermentimi

Teknologjia e nevojshme për fermentimin e lëngjeve të frutave për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave të karbonizuara. Rezervuaret e prodhimit të mushtit, sistemet e ftohjes, matjes dhe rregullimit.

Birra - Kondicionimi përfundimtar

Pajisjet për nxjerrjen e hopsit në birrë, filtrimin, pasterizimin, karbonizimin e birrës dhe kondicionimin e birrës - përpunimi final i birrës.

Musht - Kondicionimi përfundimtar

Pajisjet për flavourizing, filtrimit, pasteurization, karbonizimit dhe kondicionimit të tjera përfundimtare të pijeve alkoolike frutash.

Birra - Sistemi i mbushjes

Pajisje për pastrimin e paketave dhe birrës së mbushjes isobare në pakot e shitjes si arka, shishe, shishe PET, mbajtës, kanaçe, kuti-në-kuti. Paketimi i birrës para shitjes.

Mulliri - Sistemi i mbushjes

Pajisjet për mbushjen isobarike të pijeve alkoolike të frutave të karbonizuara në pakot e shitjes si kegë, shishe, shishe PET, mbajtëse, kanaçe, qese në kuti përpara shitjes së tyre.

Birra - Sistemet e mbështetjes

Sistemet e ftohjes dhe ngrohjes, sistemet e kontrollit, matjen, pastrimin dhe sanitimin, sistemet e gazit dhe sistemet e tjera mbështetëse në fabrikat e birrës

Mishi - Sistemet mbështetëse

Sistemet e ftohjes dhe ngrohjes, sistemet e kontrollit, matja, pastrimi dhe sanitimi, sistemet e gazit dhe sistemet e tjera mbështetëse për linjat e prodhimit të mushtit.
keyboard_arrow_up