Пиварница и технологија за пијалаци, опрема за производство на пиво и овошни алкохолни пијалаци

Пиво - производни линии - Целосно опремени пивари

Пиварници - целосно опремени претходно конфигурирани основни комплети на опрема што го содржат сето она што е потребно за производство на пиво.

Сидро - производни линии - Целосно опремени комплети

Целосно опремени претходно конфигурирани основни комплети опрема кои го содржат сето она што е потребно за производство на алкохолен јаболк.

Систем за пиење со каша

Машини и опрема за преработка на слад и производство на каша (среден производ во процесот на производство на пиво).

Систем за обработка на овошје

Системи за обработка на овошје и машини за производство на овошен сок, кој е почетна средно за производство на карбонизирани алкохолни овошни напитоци.

Пиво - Ферментација

Системи за ферментација и созревање на пиво во резервоарите под притисок или под притисок. Тенкови за производство на пиво, системи за ладење, мерење и регулација.

Јаболковина - Ферментација

Технологија потребна за ферментација на овошен сок во производството на газирани алкохолни овошни пијалоци. Цистерни за производство, системи за ладење, мерење и регулација.

Пиво - Конечно условување

Опрема за екстракција ХОПС во пиво, филтрација, пастеризација, карбонизација на пиво и други климатизација на пиво - конечна обработка на пиво.

Јаболковина - Финална климатизација

Опрема за флаворизација, филтрирање, пастеризација, карбонизација и друго финално уредување на алкохолни овошни пијалаци.

Пиво - Систем за полнење

Опрема за пакети за чистење и изобарско полнење пиво во пакети за продажба, како што се божици, шишиња, ПЕТ амбалажи, питаници, конзерви, кутии во кутија. Пакување пиво пред продажба.

Систем за полнење со јаболка

Опрема за изобарско полнење на газирани алкохолни овошни пијалоци во пакети за продажба, како што се божикчиња, шишиња, ПЕТ шишиња, питаници, конзерви, торба во кутија пред нивната продажба.

Пиво - Системи за поддршка

Системи за ладење и греење, системи за контрола, мерење, чистење и дезинфекција, системи за гас и други системи за поддршка во пиварници

Cider - Системи за поддршка

Системи за ладење и греење, системи за контрола, мерење, чистење и дезинфекција, гасни системи и други системи за поддршка за производствени линии за јаболка.
keyboard_arrow_up